Toiduhügieen hoolduses

Koolituse tulemusel saab õppija oskused ja teadmised toiduhügieeni valdkonnas, et ta suudaks tagada toidu ohutu käitlemise ning tervisekaitse vastavalt nõuetele oma töös hooldajana.

Sihtgrupp

Hooldajad, kes puutuvad kokku toidu käitlemise ja toiduhügieeni nõuetega ning soovivad täiendada oma teadmisi sel teemal.

Kursuse sisu

  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Kvaliteedi- (ja tervisekaitse)nõuded vastavalt Eesti ja EL õigusaktidele
  • Isiklik hügieen
  • Kahjuritõrje
  • Ohutegurid

Muu info

Koolituse hind sisaldab juhendamist, kohvipause ning koolitusmaterjale. Koolituse läbinutele väljastatakse digitunnistus.

 

Koolitajad

Ester Jaansoo

Ester Jaansoo on lõpetanud Tallina Majandustehnikumi toiduvalmistamise tehnoloogia erialal ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tervisekaitse... Loe veel

Ester Jaansoo

Ester Jaansoo on lõpetanud Tallina Majandustehnikumi toiduvalmistamise tehnoloogia erialal ja Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tervisekaitse erialal. Alates 2007. aastast töötab ta Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis õppejõuna, õpetades tudengitele muuhulgas ka toiduhügieeni ja toitumise aluseid. Tänu pikaajalisele koolitamiskogemusele on Ester omandanud pädevuse koolitamaks ka täiskasvanuid. Õppimise ja õpetamise käigus teeb ta koostööd nii Terviseameti kui ka Põllumajandus- ja Toiduameti inspektoritega.


Ester täiendab end erinevatel toidu ja -hügieeniga seonduvatel koolitustel, teabepäevadel ja konverentsidel ja on lisaks läbinud ka toitumisnõustaja aastase kursuse. Esteril on suur huvi toidu ja sellega seonduva vastu ja ta peab oluliseks toidu väärtust ja kvaliteeti, mille tagab hügieeni järgimine. 

  • 20.01
  • 146.00€
  • Kastani 39, Tartu
  • 9.30-14.30
  • Eesti
  • 6 tundi